ΚΟΜΨΟΤΗΤΑ ΚΑΙ ΑΝΕΤΗ ΔΙΑΜΟΝΗ

Με εξαιρετική θέα στην πόλη και το λιμάνι της Θεσσαλονίκης, τα 212 δωμάτια και οι σουίτες του ξενοδοχείου προσφέρουν στους επισκέπτες ένα ευχάριστο, κομψό και χαλαρωτικό περιβάλλον υψηλής αισθητικής, προηγμένης τεχνολογίας και άνετης πολυτέλειας.

Κομψά και λειτουργικά, με σύγχρονη σχεδίαση και επιλεγμένα υλικά κορυφαίας ποιότητας, όπως ξύλινα δάπεδα Wenge, επιφάνειες Corian και μαρμάρινα μπάνια, όλα τα δωμάτια και οι σουίτες του THE MET HOTEL διαθέτουν άνετους χώρους (έως 110 τ.μ.) και προσφέρουν μια ολοκληρωμένη σειρά σύγχρονων ανέσεων και εξατομικευμένων υπηρεσιών.

Checkin στις 15:00 μ.μ.

Checkout στις 11:00 π.μ.

Superior Plus Twin Room

Σχεδιασμένο με κομψές γραμμές και σύγχρονη διακοσμητική άποψη. Οι μεγάλες μπαλκονόπορτες και το ιδιωτικό μπαλκόνι προσφέρουν εξαιρετική θέα στην πόλη ή σε όμορφες γωνιές του ξενοδοχείου.

Δωμάτιο Superior

Σχεδιασμένο με κομψές γραμμές και σύγχρονη διακοσμητική άποψη. Οι μεγάλες του μπαλκονόπορτες οδηγούν σε ιδιωτικό μπαλκόνι με θέα την αυλή του ξενοδοχείου. Διαθέτει

Δωμάτιο Superior Plus Double

Σχεδιασμένο με κομψές γραμμές και σύγχρονη διακοσμητική άποψη. Οι μεγάλες μπαλκονόπορτες και το ιδιωτικό μπαλκόνι προσφέρουν εξαιρετική θέα στην πόλη ή σε όμορφες γωνιές του ξενοδοχείου.

Δωμάτιο Superior με Θέα το Λιμάνι

Σχεδιασμένο με κομψές γραμμές και σύγχρονη διακοσμητική άποψη. Οι μεγάλες γυάλινες μπαλκονόπορτες και το ιδιωτικό μπαλκόνι προσφέρουν εντυπωσιακή θέα στο νέο λιμάνι της Θεσσαλονίκης.

Ada Superior Plus Δωμάτιο

Δύο δωμάτια Superior Plus Double, τα οποία επικοινωνούν μεταξύ τους με ενδιάμεση εσωτερική πόρτα, σχεδιασμένα με κομψές γραμμές και σύγχρονη διακοσμητική άποψη.

Δωμάτιο Deluxe

Με κομψές σχεδιαστικές γραμμές, σύγχρονη διακοσμητική άποψη και εξαιρετική θέα στην πόλη, διαθέτει δύο μονά κρεβάτια με οικολογικά στρώματα.

Δωμάτιο Executive

Σε ψηλό όροφο του ξενοδοχείου, με εντυπωσιακή θέα στην πόλη της Θεσσαλονίκης, συνδυάζει την απόλυτη άνεση με τις απαιτήσεις του σύγχρονου design.

Σουίτα Business

Συνδυάζει το σύγχρονο design με την κομψή πολυτέλεια και την απόλυτη άνεση, αξιοποιώντας πολυτελή υλικά υψηλής ποιότητας, όπως η καρυδιά και η μαύρη δρυς, που δημιουργούν μια αίσθηση αρχοντιάς και φινέτσας.

Σουίτα Executive

Στον 6ο όροφο του ξενοδοχείου, με εντυπωσιακή θέα στο νέο λιμάνι της Θεσσαλονίκης, συνδυάζει την απόλυτη άνεση με την κομψή πολυτέλεια και το σύγχρονο design.

Σουίτα The Met

Προσφέροντας μοναδική αίσθηση κομψότητας και διακριτικής πολυτέλειας, η σουίτα The Met Hotel εκφράζει την προσήλωση του ξενοδοχείου στο συνδυασμό υψηλής αισθητικής, απόλυτης άνεσης και κορυφαίας ποιότητας με προσοχή στη λεπτομέρεια.