ΚΟΡΥΦΑΙΑ ΕΜΠΕΙΡΙΑ ΦΙΛΟΞΕΝΙΑΣ ΣΤΗΝ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ

Στη Θεσσαλονίκη, όπου η ιστορία και η τέχνη αποτελούν τη διαχρονική έμπνευση ενός δυναμικού επιχειρηματικού πνεύματος, το THE MET HOTEL, ως διακεκριμένο μέλος των Design Hotels, προσφέρει στους πιο απαιτητικούς επισκέπτες, που ταξιδεύουν είτε για αναψυχή είτε για επαγγελματικούς λόγους, μια ξεχωριστή και υψηλού επιπέδου μητροπολιτική εμπειρία.

Τοποθετημένο σε κομβικό σημείο, σε μια από τις πιο ζωντανές γωνιές της Θεσσαλονίκης, κοντά στο λιμάνι και σε μικρή απόσταση από το ιστορικό κέντρο της πόλης, το THE MET HOTEL αποτελεί μια κορυφαία επιλογή φιλοξενίας, διαθέτοντας πολυτελή δωμάτια και σουίτες, gourmet εστιατόρια, προηγμένες συνεδριακές εγκαταστάσεις και ένα πρότυπο κέντρο ευεξίας και αναζωογόνησης. Όλες οι παροχές του ξενοδοχείου υποστηρίζονται από υπηρεσίες υψηλής ποιότητας, με άψογη εξυπηρέτηση, προσωπική φροντίδα και απόλυτη προσοχή στη λεπτομέρεια. Κατά τη διάρκεια της διαμονής σας, μπορείτε να χρησιμοποιήσετε χωρίς επιπλέον επιβάρυνση, το ιδιωτικό λεωφορείο του ξενοδοχείου για την μεταφορά σας από και προς την πλατεία Αριστοτέλους.

ΤΑ ΔΩΜΑΤΙΑ ΜΑΣ


Στεγάζοντας στους χώρους του μια εκπληκτική συλλογή έργων τέχνης από κορυφαίους εκπροσώπους της διεθνούς πρωτοπορίας και προσφέροντας στους επισκέπτες του μια μοναδική εικαστική εμπειρία, το THE MET HOTEL ξεχωρίζει για την προηγμένη αισθητική και το νεανικό του πνεύμα, εκφράζοντας την ενέργεια και τη ζωτικότητα της σύγχρονης μητρόπολης.

ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΕΣ ΠΡΟΣΦΟΡΕΣ


Απολαύστε μοναδικά προνόμια:

  • Δωρεάν στάθμευση
  • Checkout (4:00 μ.μ.)
  • Δωρεάν αναβάθμιση δωματίου (κατόπιν διαθεσιμότητας)
  • Έκπτωση 10% σε θεραπείες μασάζ

ΕΝΑΣ ΤΕΛΕΙΟΣ ΕΣΩΤΕΡΙΚΟΣ ΣΧΕΔΙΑΣΜΟΣ

Σε όλη την έκταση του ξενοδοχείου παρουσιάζεται ένας κόσμος συλλεκτικής τέχνης. Σας προσκαλούμε να ανακαλύψετε αυτά τα έργα τέχνης που παίζουν σημαντικό ρόλο στη μοναδικότητα του THE MET HOTEL.

STAY SOCIAL at #TheMetHotel