ΣΥΝΕΔΡΙΑ & ΕΚΔΗΛΩΣΕΙΣ

Προσφέροντας εξατομικευμένες λύσεις σ’ ένα εκλεπτυσμένο περιβάλλον, το THE MET HOTEL μπορεί να καλύψει τις ανάγκες κάθε επιχειρηματικής ή εταιρικής εκδήλωσης ανεξάρτητα από το μέγεθος ή την πολυπλοκότητά της.
Η ευρύχωρη αίθουσα πολλαπλών χρήσεων Maistros και οι πέντε γειτονικές συνεδριακές αίθουσες τεχνολογίας αιχμής (Sirocco, Ostria, Levante, Zephyros και VIP Room) διαθέτουν προηγμένο εξοπλισμό και τις πιο σύγχρονες τεχνολογίες υποστήριξης, προσφέροντας μια απρόσκοπτη και αποτελεσματική συνεδριακή εμπειρία.
Πλήρως ευέλικτη, η συνεδριακή αίθουσα Maistros μπορεί να χωριστεί σε έξι ηχομονωμένες αίθουσες συσκέψεων με δυνατότητα φιλοξενίας έως 750 άτομα σε ποικιλία διαρρυθμίσεων, ενώ η αίθουσα συσκέψεων Ostria μπορεί να χωριστεί σε τέσσερα τμήματα. Συνολικά, 13 χώροι συνεδρίων και συσκέψεων είναι διαθέσιμοι για συνέδρια και συναντήσεις υψηλού επιπέδου. Επιπλέον, το έμπειρο και αφοσιωμένο προσωπικό μας θα σας βοηθήσει με όλες τις λεπτομέρειες, εξασφαλίζοντας την επιτυχία κάθε εκδήλωσης από το Α έως το Ω.

ΥΨΗΛΟΥ ΕΠΙΠΕΔΟΥ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΚΕΣ ΣΥΝΑΝΤΗΣΕΙΣ & ΕΚΔΗΛΩΣΕΙΣ

Σ’ ένα περιβάλλον γεμάτο ενέργεια και έμπνευση, όπου η λειτουργικότητα συνδυάζεται ευφάνταστα με την πρωτοποριακή τέχνη και το design αιχμής, το THE MET HOTEL αποτελεί την ιδανική επιλογή για τη φιλοξενία απαιτητικών εκδηλώσεων, από επαγγελματικές συναντήσεις υψηλών προδιαγραφών έως αξέχαστες κοινωνικές συγκεντρώσεις και λαμπερές γαμήλιες δεξιώσεις.

Ο ΣΥΝΕΔΡΙΑΚΟΣ ΕΞΟΠΛΙΣΜΟΣ ΠΕΡΙΛΑΜΒΑΝΕΙ

  • Τηλεχειριστήρια οθόνης αφής
  • Πίνακες και αναλόγια
  • Οπτικοακουστικό εξοπλισμό υψηλής τεχνολογίας
  • Μηχανήματα προβολής LCD
  • Υπηρεσίες διερμηνείας
  • Φορητό υπολογιστή

Οργανώστε την εκδήλωσή σας

Η αδιάλειπτη προσοχή μας στη λεπτομέρεια διασφαλίζει ότι το The Met Hotel μπορεί να μετατρέψει οποιοδήποτε γεγονός σε μια πραγματικά αξέχαστη εμπειρία.